Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

ʻO ka pauma slurry submersible no ka rig HDD

2024-06-29 10:54:31

ʻO Rachel, ke hoʻohana nei mākou i ka ʻaukaha hdd me ka pauma lepo me ke kahe ʻoi loa o 350 GPM akā ke hoʻohana nei mākou i ka mea hoʻihoʻi lepo me ka kahe hoʻomaʻemaʻe kiʻekiʻe he 1000 GPM, hiki iā ʻoe ke noi aku i kahi pauma slurry submersible hiki ke hoʻokomo ʻia i loko o ka lua lepo no ka hoʻololi ʻana i ka lepo? Ma ke ʻano he mea hana i ka pauma slurry submersible, loaʻa pinepine mākou i kēlā nīnau, hoʻohālikelike ʻia ʻo AP150YZ250-40B no kēia papahana e pili ana i ka kahe kahe.

Nā kikoʻī o ka pauma slurry submersible

He ʻāpana koʻikoʻi o ka pauma slurry submersiblehoʻomaʻemaʻe lepo kaʻina hana. Hoʻohana ʻia lākou no ka puhi ʻana i ka wai a me ka lepo. ʻO ka pahū slurry e lawe paʻa a me nā ʻāpana wai ma o ka paipu, a laila hana hou ʻia a lawe ʻia i nā ʻāpana pono ʻē aʻe o ke kaʻina hana lapaʻau.


a90p


Hoʻokomo ʻia ka wai i loko o nā ʻāpana i hoʻolālā ʻia me ka geometrically e hiki ai ke hoʻokele maikaʻi i ke kahe o ka mea waena ma o ka impeller. Hoʻemi pū ia i nā poho hydraulic i kumu ʻia e ka hopena o ka kūloko a me ke ala.

ʻO ka pauma slurry submersible no HDD

No ka papahana hdd, ʻo ke kaʻa uila o ka pauma submersible slurry maʻamau, ʻaʻole ia e pahū. A hoʻopilikino ʻia ka ʻōnaehana uila no kēlā me kēia kahua hana. ʻO nā ʻāpana kahe ʻana o ka paila he kiʻekiʻe ka hoʻoheheʻe ʻana i ka paʻakikī no ka ʻaʻahu a me ka pale ʻana i ka corrosion. ʻO Aipu submersible slurry pump me nā pōmaikaʻi o ka manawa lawelawe lōʻihi, ke kumukūʻai hoʻokūkū, nā ʻāpana liʻiliʻi a me ka anti-clogging. Hoʻokumu iā mākou, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka lawelawe i kūkulu ʻia e ka mea kūʻai aku me ka lōʻihi submersible maʻamau, ke kala hoʻolālā, ka papa inoa, ka pūʻolo, a pēlā aku. ʻO ke kahe kahe ma laila mai 30 a 270 cubic mika i kēlā me kēia hola no ke koho

b5ks

Ma waho aʻe o ka pauma slurry submersible, hiki i ka mana paʻa AIPU ke hāʻawi i nā ʻano ʻano like ʻole o ka pauma i ka hana hoʻomaʻemaʻe lepo e like mepauma centrifugal , pamu ʻū, pamu hoʻoheheʻe ʻana i ka ʻūhā, pamu wiliwili, a me ka pauma hui pū. ʻO kēlā me kēia koi, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou.