Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

ʻO ke kumu o ka hoʻomaʻemaʻe lepo

2024-06-21 10:54:31

ʻO ka hui ʻoihana ʻoihana o AIPU i hana wikiwiki a hana i kahi pūʻulu o ka mea hoʻomaʻemaʻe ʻōpala a menā shale shakers no nā mea kūʻai kahiko i ka hoʻomaka ʻana o kēia mahina me ka ʻole o ka kaumaha ʻana i ka maikaʻi o ka huahana. ʻO kēia hoʻonohonoho hana maʻalahi a me ka pane wikiwiki ʻana i nā pono o ka mea kūʻai aku e hōʻike ana i ka mākaukau ʻoihana o AIPU i ka hoʻokō ʻana i nā pono o ka mea kūʻai. ʻO kēia ʻano lawelawe maikaʻi e kōkua i ka mālama ʻana i ka pilina o nā mea kūʻai aku a kau i kahi kumu maikaʻi no ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana e hiki mai ana.


hh1b7g


Mea hoʻomaʻemaʻe lepo he ʻekolu i loko o ka mea hoʻokahi me ka shale shaker, desander a me ka desilter no ka ʻāpana ʻelua a me ke kolu o ka hoʻokele solids ma hope o ka shale shaker. Hiki ke hāʻawi ʻia ka mana kahe o ka lepo hoʻomaʻemaʻe no nā koho 500GPM, 1000GPM a me 1500GPM ma muli o ka nui a me ka nui. ʻO AIPU kekahi o nā mea hoʻolako ʻoihana no ka mea hoʻomaʻemaʻe lepo a me nā mea hoʻokele paʻa ʻē aʻe e like me ka shale shaker, desander, desilter, centrifugal pump, poor boy degasser, vacuum degasser, nā pauma like ʻole, mud tank, mud agitator a me nā ʻāpana ʻē aʻe e pili ana.

hh2xw4
 
ʻO ke kumu o ka mea hoʻomaʻemaʻe lepo ʻo ia ka wehe ʻana i nā mea paʻa i ʻoi aku ka nui ma mua o ka barite. Hiki ke hoʻoneʻe ʻia nā mea paʻa i ʻoi aku ma mua o 74-105 micrometres e ka mea hoʻomaʻemaʻe lepo ma mua o ka ulu ʻana o ka viscosity. Hiki i ka mea hoʻomaʻemaʻe lepo ke hoʻomalu pono i ka maʻiʻo paʻa o ka wili ʻana i ka wai. Kāohi i ka pipili ʻokoʻa, hoʻopaʻa ʻia i ka ulia pōpilikia, hoʻemi i ke kaula drill a me ka mānoanoa keke kānana ma nā pilikia pili.

hh3cjw

ʻO AIPU Solids Control kekahi o nā mea hoʻolako kiʻekiʻe no ka HDD mud recycling system me ka mud clenaer a me nā mea hana ʻē aʻe. Kūkulu ʻia nā lako a pau e like me ka API Q1 quanlity control system a me nā mea hana a pau i hoʻāʻo ʻia i ka wā a ma hope o ka hana ʻana. E ʻoluʻolu e kelepona iā AIPU Solids Control no ka nīnau.Miranda@aipusolidscontrol.com