Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Аипу ќе ве чека во CIPPE Ксинџијанг

2024-07-12 10:54:31

CIPPE Ксинџијанг ќе се одржи на 18-20 јули. Со задоволство ве информираме и ве поздравуваме на нашиот штанд. Како што сите знаеме, Ксинџијанг е провинција во западна Кина, има богати ресурси на нафта и гас. Во ова шоу ќе има над 30000 посетители и над 500 компании на над 40000 кв.м површина. Излагачи вклучувајќи ги CNOOC, CNPC, SINOPEC, Schlumburger итн. За да учествуваме на ова масло, можеме да ги запознаеме сите наши редовни и потенцијални клиенти. Нафтениот бунар се дупчи се подлабоко и подлабоко, геолошката состојба и имотот на калта за дупчење се сè покомплицирани. Значи, доброто решение за контрола на цврсти материи и добавувачот на квалитет се сè поважни. Aipu ќе ја претстави способноста за дизајнирање, производство и опслужување на корисниците кои се соочуваат со таква ситуација.

За да ги запознаеме нашите клиенти подобро Aipu, ќе ги донесеме нашите жешки продажни производи и ќе ги посетиме клиентите за детали за соработка. Вклучувајќи шејкер за шкрилци Hunter-MG, мешалка за кал APMA и центрифугална пумпа APSB. Во моментов, постојат многу комплети комплетни системи за контрола на цврсти материи кои се во функција на различни места за дупчење. Имаме добра репутација и висока благодарност од клиентите и крајните корисници.

Со оваа шанса, повеќе корисници ќе знаат дека Aipu и Aipu ќе им служи на клиентите подобро. Понатаму, ќе разговараме за деталите за новиот проект со нашите редовни клиенти. Сега се преговараат 2 проекти кои бараат систем за кал. Дискусијата лице в лице ќе ни помогне и двајцата подобро да ги разбереме проектните и техничките информации.

Дали сте заинтересирани за изложбата на нафта? Дали е можно да се сретнеме таму? Ве молиме посетете го нашиот штанд E5035 во салата E5. Верувајте дека ќе уживате во шоуто и нашата средба. Ако ви треба помош за да го посетите шоуто, ако ви треба помош при доаѓањето во Кина, ако ви требаат повеќе информации, ве молиме слободно известете ни. Аипу ќе биде тука за да ви помогне.

aw1e