Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Jet Mud Mixer се подготвува за испорака

2024-04-25 13:43:36

Shaanxi AIPU Solids Control Co., Ltd е професионален производител на опрема за контрола на цврсти материи, по повеќе од десет години континуиран развој, AIPU има акумулирано богато искуство во дизајнирање и производство на опрема за контрола на цврсти материи и решенија за интеграција на системот за контрола на цврсти материи. Неодамна, AIPU успешно испорача серија Jet Mud Mixer.


aaapictureia3


APSLH млазен миксер за кал

Мешачот за млаз кал од серијата APSLH е комбинација од центрифугална пумпа и бункер за мешање со цевки. Овој миксер за кал е научно дизајниран да биде најдобро решение за мешање на кал и адитиви од кал во течноста за дупчење.


b-pic67y


И има неколку предности:
Компактна структура, ефективна употреба.
Моторот и контролната табла се познати брендови.
Заптивката на телото на пумпата е сигурна механичка заптивка.
Оптимизиран дизајн, без прашина и голема брзина на мешање.

Референца за делови за носење
За деловите за носење на пумпата за мешање, главните делови се оние на центрифугалната пумпа. Компонентите како што се механичката заптивка, работното коло, пакувањето, полнењето, вратилото и друго се неопходни. Има и делови од бункер. Вклучени се ставки како што се вентилот, млазницата и други. Општо земено, има малку делови за носење во бункерот. Лесно е за ракување и одржување.
Ве молиме известете нè ако имате интерес или коментари. AIPU постојано им помага на корисниците да најдат оптимални решенија. Верувајте ни да бидеме вашата крајна дестинација за да го пронајдете совршениот предлог.