Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Неодамна е произведен чистач за кал за странски корисници и е спакуван и достапен.

2024-03-31 09:30:11
Слика 1-tuyac7n

Информации за повикување
Модел за чистење кал: Hunter 320
Брзина на проток: 320 m³/h
Конус за отстранување на кал: 10" x 3
Конус од дезилтер: 4'' x 16
Работен притисок: 0,25~0,45MPa
Точка на одвојување/точка на сечење: 15~47 микрони
Шејкер на дното: Хантер-М
Екран за шејкер: 760x1100mm
Мотор: 1,94 KW x 2

WeChat слика_20240314142204-tuyamvi

Шејкерот е направен од челик. Произведуваме и композитни шејкери. Зависи од буџетот и преференциите на клиентот.
Чистачот може да постигне ефективен систем за цврста контрола на втората и третата фаза и е широко користен во услугите за нафта и гас, дупчење кал, индустрија за третман на отпадни води итн. Нашите производи се добредојдени и доверени од странски корисници и можат да им обезбедат на клиентите флексибилни конфигурација.
Една од главните карактеристики на машината за чистење кал произведена од Aipu е нејзините високи перформанси. Опремата е опремена со напредна технологија за ефикасно одвојување и отстранување на цврсти материи од калта за дупчење, внесување во почисти течности за дупчење. Дополнително, средствата за чистење на калта Aipu се дизајнирани за лесна употреба и одржување, со прифатливи контроли и процеси за одржување, заштедувајќи време и ресурси на тимовите за дупчење.

WeChat слика_20240314142210-tuyahfj

Севкупно, напредната технологија, леснотијата на користење и еколошките придобивки на средствата за чистење кал на AIPU ги прават незаменливи алатки за подобрување на ефикасноста на дупчењето. Операциите на дупчење со употреба на средства за чистење кал што работат со AIPU може да постигнат поголема продуктивност, пониски трошоци и намалено влијание врз животната средина, поставувајќи нови стандарди за индустријата за нафта и гас.