Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Зошто да користите душеци за дупчење?

2024-08-05

Зошто да користите подлога, има многу причини кои вклучуваат:

1. Помагање за продолжување на сезоните на дупчење: Ова им овозможува на работниците да продолжат да дупчат дури и ако условите на земјата не се поволни.

2.Создадете рамномерни работни површини: со стабилна работна површина, теренот нема да биде проблем.

3. Заштитете ја животната средина: Потребни се многу различни регулативи, но да се биде еколошки е добро и во сите аспекти на бизнисот. Употребата на патосници дава можност за заштита на животната средина. Можете исто така да ја заштитите земјата од загадувачи кои можат да дојдат од вашата работна станица.

4. Работете на тежок терен: Наместо да поминувате часови обидувајќи се да ја регулирате и изедначите работната површина, наместо тоа, можете едноставно да поставите подлога и да одите на работа.

Пасовите за дупчење се однесуваат и на таблите за дупчење. Тоа е пренослива платформа што се користи за поддршка на опремата што се користи во градежништвото и други активности засновани на ресурси, вклучително и апаратури за дупчење, кампови,тенкови, и хелиодром. AIPU душеците на платформата за дупчење се широко користени во дупчење на нафтени полиња.

Според суровината на душеците, покрај дрвените и челичните душеци, има и пластична подлога, гумени душеци, подлогата од фиберглас, итн. Инженерски, шупливи системи за душеци.

Популарните димензии во AIPU солидна се 2000x3000mm и 2000x4000mm. Димензијата е исто така флексибилна и дизајнирана по нарачка. Една голема предност е леснотијата на поправка на дрвените влошки што му дава нов живот на веќе долготрајната и издржлива подлога.

AIPU може да произведе душеци за риги во согласност со одредени барања на клиентите. Некое барање? Само слободно контактирајте не.

 

1.png