Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Skiferristere: Nøkkelutstyr i prosessering av borevæsker

2024-06-25 10:54:31

Skiferristere er den første fasen av faststoffkontrollutstyr i borevæskebehandlingssystemer. De er også kjent som nøkkelutstyr for faststoffkontroll i boreslamsystemer, siden de spiller en avgjørende rolle i å bestemme ytelsen til hele faststoffkontrollsystemet.

AIPU Shale Shakers: Avansert teknologi og tilpasning
AIPU Solid Control tilbyr en rekke skiferristere, inkludert doble shakere og trippelrister montert på en enkelt skli. Vi leverer også nødvendige koblingsmanifolder. For å møte de ulike behovene til våre kunder tilbyr vi både tredjegenerasjons lineærbevegelsesskiferristere og fjerdegenerasjons balanserte elliptiske skiferristere.


h18zg


AIPU Hunter-MG Series Linear Motion Shale Shakers
Våre AIPU Hunter-MG serie lineære bevegelsesskiferristere inneholder avansert teknologi fra hele verden, kombinert med våre egne innovative design. Denne komplette serien med skiferristere er designet for å møte de ulike kravene til våre kunder. Tilbakemeldinger fra kunder har konsekvent fremhevet fordelene med våre skiferristere, inkludert:
●Høy G-kraft operasjon
Bredt skjermområde
Kompakt struktur
Kostnadseffektivitet

Funksjoner og fordeler med AIPU Hunter-MG Series Linear Motion Shale Shakers:
Patentert justerbar vinkel for skiferrister for optimal ytelse
Patentert gummiforsegling for lang levetid og enkelt skjermskifte
Varmebehandling på hele skiferristedekket for drift med høy G-kraft
Forspente shaker-skjermer for rask og effektiv skjermbytte
Kjente vibrasjonsmotorer med IEC Ex-, ATEX- og UL-sertifiseringer
Elektriske komponenter av høy kvalitet fra Siemens og Schneider
Fleksible fôringsalternativer (Weir Feed, Top Feed og Hopper Feed) for å passe til forskjellige bruksområder

AIPU Shale Shakers for borevæskekontroll
AIPU-skiferristere er avgjørende for å fjerne borekaks fra borevæsker under sirkulasjon og boreoperasjoner. De er utformet for å skille borekaks (faste stoffer) fra borevæsken slik at den kan resirkuleres tilbake ned i brønnhullet. AIPU tilbyr et bredt utvalg av skiferristere for boreslamkontroll i olje- og gassbrønnboringsoperasjoner.

AIPU: Your Trusted Shale Shaker Manufacturer
Som en ledende produsent av boreslamskiferristere, eksporterer AIPU Solid Control utstyret vårt til land rundt om i verden, inkludert India, Russland og Midtøsten. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre skiferristere og hvordan de kan være til nytte for boreoperasjonene dine.