Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Bahenný chladiaci systém pre O&G vŕtanie

2024-08-01

V procese vŕtania ropy a plynu vedie vŕtanie k veľkému teplu a trenie medzi vŕtacím nástrojom a stenou otvoru môže generovať veľa tepla. Okrem toho so zvyšovaním hĺbky vrtu sa teplota na dne vrtu postupne zvyšuje a teplo sa prenáša do bahna von z vrtu a teplota bahna sa postupne zvyšuje. Bude korodovať vrtný nástroj a dopravné zariadenie a skrátiť životnosť vrtných nástrojov a bude to mať vplyv aj na zloženie bahna a pôsobenie bahna, čo spôsobí zlyhanie bahna a zlyhá funkcia ochrany steny studne a vrtných nástrojov.

Preto je potrebné vykonať výskum technológie pozemného chladenia bahna na báze oleja, znížiť cirkulačnú teplotu dna vrtu na báze oleja, zvýšiť stabilitu vodiaceho nástroja a rozšíriť servis. životnosť vodiaceho nástroja. Skráťte cyklus výstavby studne.

q4_compressed_docsmall.com.png

AIPUbahenný chladiaci systémzahŕňa najmä: čerpadlo, výmenník tepla, chladiacu vežu a nádrž na vodu. Vysokoteplotné bahno je čerpané čerpadlom do výmenníka tepla na výmenu tepla a výstup bahna je odvádzaný cez výtlačné potrubie. Voda s nízkou teplotou vo vodnej nádrži sa čerpá do výmenníka tepla na výmenu tepla. Voda s vysokou teplotou je vypúšťaná do chladiacej veže silným chladiacim ventilátorom a potom do vodnej nádrže. V tomto cykle na dosiahnutie ochladzovania bahna.

Naše bahenné chladiace systémy sa osvedčili s dobrou kvalitou a spoľahlivým výkonom, Aipu oceňujú aj používatelia.

q5_compressed_docsmall.com.png

V roku 2020 bola naša spoločnosť poverená oddelením projektového manažmentu projektu Sichuan Shale Gas China National Petroleum Corporation Western Drilling Engineering Co., Ltd., aby poskytovala služby vysokoteplotného bahenného chladenia na báze ropy v Luzhou, Sichuan. Zverené spoločnosťou Sichuan Shale Oddelenie riadenia plynových projektov spoločnosti CNPC Bohai Drilling Engineering Co., Ltd., služba vysokoteplotného bahenného chladenia na báze oleja bola poskytnutá v Yibin, Sichuan.

V roku 2022, poverený západnou pobočkou Sinopec Huabei Petroleum Engineering Co., LTD., poskytovať služby vysokoteplotného bahenného chladenia na báze oleja v Dazu, Chongqing. Poverený Western Drilling Tuha Oilfield, vysokoteplotný olej na báze bahna a zemného chladenia v Yongchuan, Chongqing.

Ak potrebujete viac informácií alebo máte záujem o bahenné chladiace jednotky, neváhajtekontaktujte nás.