Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Bahenné pištole na kontrolu miešacích nádrží na tuhé látky

2024-06-14 10:54:31

Bahenné pištole sú nástrojom inštalovaným v nádrži, ktorý sa primárne používa na miešanie vrtného kalu a zároveň zabezpečuje, aby sa blato nezrážalo. Pištoľ na bahno AIPU je vyrobená z vysoko kvalitnej štandardnej ocele, s nerezovou oceľou obloženou polyuretánovými tryskami. Je to jednoduchý, ale veľmi užitočný nástroj vpevný riadiaci systém.

AIPU pištoľ na bahno
 
Pištoľ na bahno sa zvyčajne prevádzkuje s miešadlom bahna, ktoré sa často nachádza v hornej časti cirkulačnej nádrže. Je rozdelená na vysokotlakovú bahennú pištoľ a nízkotlakovú bahennú pištoľ.


h1n6y



Nízkotlakové pištole na bahno

Nízkotlakové blatové pištole zvyčajne vyžadujú na efektívnu prevádzku asi 75 stôp hlavy. Odstredivé čerpadlá natlakujú trysky cez štandardné nástenné potrubie. Nízkotlakový systém nevyžaduje silnostenné potrubie. Kvôli vyšším prietokom sa používa rúrka s väčším priemerom, aby sa zabránilo nadmerným stratám trením. Prúdové dýzy sú väčšie ako vo vysokotlakovom systéme. Efektívne premiešavanie nastáva vďaka veľkému objemu tekutiny vstupujúcej do nádrže na bahno cez trysku. Strih tekutiny je aplikovaný rýchlosťou tekutiny vystupujúcej z dýzy. Toto sa nazýva vysokoobjemový, nízkotlakový systém. Pri každom type systému je ekonomicky, ako aj funkčne žiaduce, aby prívodné vedenia trysiek boli čo najkratšie a rovné. Pri nízkotlakovom systéme to nie je len žiaduce, ale aj rozhodujúce pre efektívnu prevádzku.

h2qx0

Vysokotlakové pištole na bahno
Vysoký tlakbahenné zbrane zvyčajne sa dodávajú v hodnotách 3 000 a 6 000 psi a vyžadujú si silnostenné potrubie. Hlavné kalové čerpadlá súpravy (typy s objemovým piestom) natlakujú pištole. Vysokotlakový systém vyžaduje ťažké potrubie a spoje, ale relatívne malé trysky. Ide o vysokotlakový nízkoobjemový systém. Miešanie je výsledkom vysokorýchlostnej tekutiny prichádzajúcej z dýzy.

Prečo si vybrať pištoľ na bahno APNJQ?

Existuje mnoho rôznych požiadaviek od rôznych klientov. Blatné pištole na AIPU sú však kvalitné a medzi užívateľmi skôr obľúbené. Používame vysokokvalitnú surovinu z uhlíkovej oceľovej rúry, používame kvalitnú polyuretánovú trysku a vynikajúci maliarsky olej. Blatné pištole vyrábame a testujeme striktne podľa výkonného poriadku určitým tlakom. Každá bahenná pištoľ bude vyrobená podľa skutočného dopytu a požiadaviek klientov. Mud pištole AIPU sú vysoko kvalitné a odolné.