Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Filifiliga Pamu Fa'afefiloi Fa'afefiloi o le palapala Bentonite

2024-04-02 09:30:11
Ata 14d8auiliiliga-28jp

O pamu si'isi'i e fa'aalia ai se faiga e sele ma fa'asusu e vave sele ma fa'alu'u ai polymers fa'avae vai.
O le fa'avae galue o le pamu sele o le fa'aogaina lea o le malosi fa'afefiloi e fa'afefiloi ma felauaiga mea ma'ale'ale ma vai. Aemaise lava, o loʻo i ai se laulaʻau feʻaveaʻi maualuga poʻo se fausaga helical i totonu o le pamu. A amata le pamu, o le lau poʻo le helix e amata ona taamilo i le saoasaoa maualuga, faʻatupuina le malosi malosi. O lenei malosi faʻamalosi e galue i luga o mea e ui atu i totonu o le tino pamu, faʻapipiʻi vaega malo i ni vaega laiti ma faʻafefiloi ma le vai. I le taimi lava e tasi, ona o le malosi o le centrifugal e mafua mai i le taamilosaga, o le faʻafefiloi e tuleia i le pusa pamu, ma ausia ai le faʻamoemoega o le faʻafefiloi ma le felauaiga.
Fa'ata'ita'iga Pamu Fa'afefiloi Mud Shear Bentonite:
1. Overhead Belt Drive Package (Ata 1) Bentonite Mud Shear Mixer Pump
2.Pa'u Fa'asaga (Ata 2) Pamu Fa'afefiloi Mud Shear Bentonite

Ata 2rxvfa'amatalaga45x

Faiga o pamu fa'afefiloi palapala:
(1) Fuafuaga Jet ma le maualuga maualuga.
(2) U'amea fa'alava ma fa'alava mo le umi o le ola tautua.
(3) Fa'apipi'i fa'apipi'i e fa'atatau i ta'iala fa'ainisinia vai mo le fa'ateleina o le sua.
(4) Malosi o le si'isi maualalo mo le fa'aitiitia o tau.
F&A 1: Aisea e le mafai ai ona sasaa sa'o mea i totonu ole tane palapala? Pe le sili atu ea le vave ma faigofie?
A: O le sasaa sa'o i totonu o le tane o le a mafua ai ona fa'amaua pe fa'aputu mea palapala i ni aofa'iga tele, e mafua ai le le tutusa o le sua viliina.
Q & A 2: O a mea e manaʻomia mo le paipa aʻo leʻi faʻapipiʻi lenei masini faʻafefiloi?
A: O se fesili manaia tele lena! E taua tele! Muamua, o la matou masini faʻafefiloi e vaevaeina i se paipa faʻaoga ma se paipa paipa. O le puʻupuʻu o le mamao i le va o le paipa faʻaoga ma le tane, o le sili atu lea! E fautuaina le faʻaogaina o paipa uʻamea poʻo paipa paʻu ma uaea uʻamea mo mea.
Mo le paipa alavai, lea matou te taʻua foi o le paipa o le riser, o le laʻititi o le tulimanu, o le sili atu lea!... E le tatau ona sili atu i le 60 °, ma o le itiiti ifo o piʻo, o le sili atu lea!
Q&A 3: O le a le umi o le ola tautua o lau masini fa'afefiloi jet pamu sele?
A: O la matou masini faʻafefiloi e faʻaaogaina se fausaga vaalele. O le pupuni ma le paipa venturi o vaega autu ia o lenei masini. Matou te fa'aogaina le u'amea fa'alava fa'alava ma le mafiafia e sili atu i le 15 mm.
Pamu fa'afefiloi mo le palapala Bentonite