Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Malosi pulea decanter centrifuge e avatu

2024-05-12 10:54:31

Decanter centrifuges o se vaega taua i le faagasologa o le viliina o le palapala palapala, o loʻo faia se sao taua i le vavaeeseina o mea malulu mai le vai. O nei centrifuges ua mamanuina e aveese lelei ai mea leaga ma toe maua mai mea aoga aoga, e saofagā ai i le aoga atoa o le pulea o solids. O le vaega aupito lata mai o centrifuges decanter ua sauni e tu'uina atu o lo'o fa'amautu le saoasaoa maualuga, e ofoina atu se fofo maualuga mo le tu'ueseeseina o mea mautu i le palapala palapala. Faatasi ai ma le taulaʻi i le faʻamaoni, mamanu faʻapolofesa, ma fetuutuunaiga fetuutuunai, o nei centrifuges ua sauni e faʻafetaui manaoga eseese o tagata faʻaoga i le fale ma fafo.


O centrifuges decanter maualuga maualuga o loʻo faʻapipiʻiina i vaega faʻalagolago ma faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le uʻamea sili ona lelei o le duplex, faʻamautinoa le tumau ma le umi o le ola i le manaʻomia o siosiomaga faʻatinoga. O le mamanu faʻapolofesa o nei centrifuges e iloagofie i lo latou gafatia e vavae ese lelei mai le palapala viliina, e saofagā i le faʻaogaina atoa o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le solids. O foliga matagofie o centrifuges e atagia ai le gauai atu i auiliiliga ma tufuga lelei e alu i la latou gaosiga, ma avea ai ma filifiliga lauiloa i tagata faʻaoga i le lalolagi atoa.

fa'asalalauga (1).jpg

O se tasi o mea taua o nei centrifuges decanter o lo latou fetuutuunai i le faʻatulagaina ma le mamanu, faʻatagaina mo le faʻapitoa e faʻafetaui manaoga faʻapitoa o tagata faʻaoga eseese. O lenei fetuutuuna'iga e fa'amautinoa ai e mafai ona fa'aogaina le centrifuges e fa'afetaui i le tele o fa'aoga ma ta'iala fa'agaioiga, ma avea ai i latou ma vaifofo fa'apitoa ma fa'atuatuaina mo le fa'atonutonuina o mea mautu i fa'agaioiga vili eseese. Pe o le vaeluagalemu po'o le maualuga-saosaoa ituaiga, o nei centrifuges ua mamanuina e tuʻuina atu ai le faʻatinoga faifaipea ma le lelei, ma avea ai ma aseta taua i le puleaina o le palapala palapala.


O le aoga o nei centrifuges decanter i le toe maua mai o mea aoga ma aveese mea leaga o se molimau i lo latou tulaga maualuga ma tekonolosi. E ala i le vavaeeseina lelei o meaʻai mai le vai, o nei centrifuges e saofagā i le mama atoatoa ma le mautu o le palapala vili, iʻu ai ina faʻaleleia le faʻatinoga ma le umi o le ola o meafaigaluega eli. Faatasi ai ma se faamaumauga o le manuia ma se talaaga mo le faʻamaoni, o le AIPU decanter centrifuges ua faʻaputuina faʻasalalauga lautele mai tagata faʻaoga, faʻamautuina i latou lava o se filifiliga faʻalagolago ma sili ona fiafia i le alamanuia.


I le faaiuga, o le vaega lata mai o centrifuges decanter ua sauni e tuʻuina atu o loʻo faʻatusalia ai se fofo maualuga mo le faʻatonutonuina o solids i galuega vili. Faʻatasi ai ma a latou mamanu faʻatulagaina maualuga-saosaoa, vaega faʻalagolago, fausiaina faʻapolofesa, ma fetuutuunaiga fetuutuunai, o nei centrifuges ua saunia lelei e faʻafetaui manaoga eseese o tagata faʻaoga i le fale ma fafo. O lo latou gafatia e vavae ese lelei mai le palapala viliina, faʻatasi ai ma lo latou taʻutaʻua mo le faʻamaoni ma le faʻatinoga, ua avea ai i latou ma aseta taua i le puleaina o le palapala palapala ma le faʻamalosi.


Afai e te fiafia, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi saoloto mai mo nisi faʻamatalaga.

;fa'asalalauga (2).jpg