Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

E Tolu Tane Mud ma Mea Fa'aopoopo e Tolu Semi-Trailer-Mounted

2023-11-22

E tolu tane palapala o lo'o fa'apipi'i i ta'avale ma a latou mea faigaluega na fa'ato'a lafo atu i se nofoaga o le galuega. O tane nei, e ta'ua o tane shale shaker, tane vaeluaga, ma tane susu, e fa'amoemoe e fa'aleleia atili le lelei ma le lelei o le puleaina o palapala i le taimi o galuega eli.


O le tane shale shaker, ua mamanuina mo le gaoioi ma le faigofie, e aofia ai vaega e tolu: o le vaega o sapalai, o le oneone ma le iliili, ma le vaega fa'amama. O vaega o lo'o fa'apipi'iina i paipa alavai ma faitoto'a o le oneone. O le vaieli ulu o lo'o iai se avanoa, ae o le tane lava ia e fa'apipi'iina i pa puipui ma ala savali. O le tino tane atoa o loʻo ufiufi i le faʻamalo uamea faʻamalosi.

null

I le faaopoopo atu i le oneone ma le iliili, o le isi vaega o le tane shale shaker ua faʻapipiʻiina i agitators ma se fana palapala i le pito i lalo o le tane. O le tane pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina i lua shale shakers (MG4) ma se masini faʻamalo.


O le tane vaeluaga, o lo'o fa'apipi'i fo'i i le ta'avale, e aofia ai vaega e tolu: o le vaega fa'amama, o le vaega fa'amama, ma le vaega fa'a'ese'ese. O potu e faʻapipiʻiina i paipa vai mama ma faitotoʻa faʻamamaina oneone.


O vaega ta'itasi i totonu o le tane va'ava'ai ua fa'apipi'iina i mea fa'avevesi ma fana palapala i le pito i lalo o tane. E le gata i lea, e lua pamu centrifugal o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i luga o le itu agavale o le tane, ae o le tane pito i luga o loʻo faʻapipiʻiina i masini faamama palapala (Hunter MG) ma se centrifuge.

null

O le tane susu o loʻo faʻapipiʻiina i taavale toso e aofia ai vaega e lua: o le pamu ma le faʻafefiloi. O le vaega fa'afefete o lo'o iai se fana palapala, se faitoto'a fa'amama oneone, ma se paipa vai mama i le pito i lalo.


I totonu o le potu fefiloi, e lua 11 kW agitators ua faʻapipiʻiina ina ia mautinoa le faʻafefiloi maeʻaeʻa o le slurry. E le gata i lea, e lua pamu centrifugal ma lua fefiloi hoppers o loʻo faʻapipiʻiina i le itu taumatau o le tane.


O tane palapala nei e fa'apipi'i i ta'avale ma a latou mea faigaluega fa'atasi e fa'amoemoe e faia se sao taua i le fa'aleleia lelei o le puleaina o le palapala i le taimi o galuega eli. Faatasi ai ma a latou mamanu eseese ma aoga lelei, latou te ofoina atu le faʻaleleia atili o le pulea o mea palapala, faʻamautinoaina le sologa lelei ma le lelei o le viliina.