Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty

Na sainia e le Iunivesite o Xi'an Shiyou ma Aipu se maliega felagolagomai

2024-07-04 10:54:31

Na sainia e le Iunivesite o Xi'an Shiyou se maliega felagolagomai ma le Aipu Solid Control Co., Ltd., lea na faataatia ai se faavae mo le felagolagomai loloto ma fefaʻatauaʻiga i le va o itu e lua i le lumanaʻi. Matou te faʻatulagaina le "United R&D Lab of Oilfield Equipment", o lenei faiga faʻapaʻaga o le a tuʻuina atu ai le lagolago faʻapitoa faʻapitoa ma tuʻuina atu faʻamatalaga fou, sili atu le faʻaogaina o masini suauʻu ma tekinolosi. I le taimi lava e tasi, o le a faʻalauiloa e Aipu nisi suʻesuʻega a le Iunivesite o Xi'an Shiyou e faʻataʻitaʻi ma foia ai le faʻafitauli o le faʻatonuga o galuega a taleni faʻapolofesa. O se felagolagoma'i manumalo-manumalo ma fa'alauiloa le felagolagoma'i manuia i le va o itu e lua.


img12m9


O le Iunivesite o Xi'an Shiyou ose iunivesite atoatoa ma uiga o le suauu, ma le malosi o le aʻoaʻoga ma le tamaoaiga suʻesuʻega faasaienisi. Aipu Solid Control Equipment Co., Ltd. o se fa'apolofesa o lo'o galue i su'esu'ega masini suau'u ma atina'e ma le gaosiga o atina'e, fa'atasi ai ma le poto masani tau alamanuia ma le malosi fa'apitoa. O le sainia o lenei maliega felagolagomai o le a aumaia ai le tele o avanoa mo le galulue faatasi ma avanoa mo atinae masani mo itu uma e lua.

img2tw0

I lenei felagolagoma'i, o le a tu'uina atu e le Iunivesite o Xi'an Shiyou le lagolago fa'atekinisi mautu mo le Aipu Solid Control, ma tu'i ai mea fou ma sili atu ona mata'utia masini suau'u ma tekonolosi i totonu. O lenei mea o le a fesoasoani e faʻaleleia ai le faʻatauvaʻa o Aipu i totonu o le alamanuia, faʻalauiloaina le faʻafouina ma le faʻaleleia o ana oloa ma tekinolosi, ina ia mafai ai ona foia nisi faʻafitauli ma saofagā i tagata faʻaoga ma le alamanuia. I le taimi lava e tasi, o le a tuʻuina atu foʻi e Aipu avanoa faʻapitoa mo tamaiti aʻoga o le Iunivesite o Xiʻan Shiyou, ina ia mafai ona faʻaaogaina taunuuga o suʻesuʻega a le iunivesite, foia le faʻafitauli o le faʻatonuga o galuega o taleni faʻapolofesa, ma maua ai le tele o avanoa faigaluega mo tamaiti aoga. .

img3ndd

O lenei felagolagomaʻi o se felagolagomai manumalo-manumalo ma faʻalauiloaina le felagolagomai manuia i le va o itu e lua. O le a tu'uina atu e le Iunivesite o Xi'an Shiyou i tamaiti a'oga le tele o avanoa fa'atino, ina ia mafai ai ona latou fa'aalia i faiga fou o atina'e tau alamanuia i fafo atu o le lotoa ma fa'aleleia atili ai a latou galuega fa'atauva. E ala i le galulue fa'atasi ma le a'oga, o le a maua ai e le p le tele o lagolago fa'apitoa ma fa'aagaaga taleni e fa'alauiloa ai le atina'e gafataulimaina o le atina'e. O lea faiga felagolagoma'i e le gata ina fa'alauteleina le felagolagoma'i loloto i le va o a'oga ma atina'e, ae fausia ai fo'i se alalaupapa mautu mo le fa'afaigaluegaina o tamaiti aoga ma le atina'eina o atina'e. Matou te matua talitonu o le galulue faʻatasi i le va o le aʻoga ma atinaʻe o le a ausia ai taunuuga matagofie.